TESTAR BILLIGASTE SNÖSLUNGAN EFTER EN GIGANTISK SNÖSTORM | ALKO 620 II

  visningar 39,436

GörDetMedRW

Månad sedan

Idag när jag släpper videon så har det gått någon ytterligarr dag sen inspelningsdagen. Nu är det iaf kring -20 här och det har varit så kallt i 2 dagar.
Har testat bägge dagarna för att kolla hur bra den går att rycka igång även i extrem kyla.
•3 pump på primerknappen
•Full choke
•Full gas
**STARTAR PÅ 1ST DRAGET ÄVEN I KALLSTART MED -20 UTOMHUS😅**
För att vara en förhållandevis billig budgetslunga så får den av mig ett riktigt bra allroundbetyg som omfattar hela maskinen.
🏆MITT BETYG🏆
🏆🥇JAG GER DEN 9,5 AV 10⭐️ 🥇 🏆
Detta är snöslungan som jag äger: www.granngarden.se/snoslunga-al-ko-snowline-620e-ii/p/1167197

Kommentarer
Rasmus Fredell
Rasmus Fredell Månad sedan
var det inte samma snöslunga som du tyckte var så dålig och rekomenderade folk att inte köpa?
Janne
Janne Månad sedan
@Elis Moppestunting hittade en på jula för 3499kr meec tools, halva priset ju 👍🏻, det kallar jag budgetvariant, hans AL-KO är inte premium men ligger i mellansegmentet enligt bäst i test 2021, det är en riktigt bra och prisvärd maskin men det är ingen budgetvariant.
Elis Moppestunting
Elis Moppestunting Månad sedan
@Janne 7000 för en snöslunga är rätt billigt...
Emrik Arkblad
Emrik Arkblad Månad sedan
@Janne jo fast de finns ju snöslungor uppåt 50k
Janne
Janne Månad sedan
@Kim Lind sen är det väl så att en maskin som du och jag kallar budget ca 2000kr aldrig skulle klara den mängden snö som han flyttade på så jag tror inte (har ingen aning egentligen) det finns en ”bra” budgetvariant utan ska man köpa billigare grejer så får man gå ut oftare. @GörDetMedRW Men det hade vart kul att sett ”riktigt” test på budgetvarianter från jula, biltema mfl och när testet är över så kan han lotta ut maskinerna på liknande sätt som han gjorde med spannen med bilvårdsprodukter.
Kim Lind
Kim Lind Månad sedan
Instämmer, över 7000 kr är inte "Billigt" Mera vansinne, som med viss reklam "bara" Tror man genom åren tappar kontakten med verkligheten. Bara är ett slitet begrepp. Upp till 2000 är rätt billigt.
MrProooosit
MrProooosit 23 dagar sedan
Dyrt med röd färg :) hade blivit billigare om du köpt en i blå färg från Biltema ser absolut ingen skillnad på den du köpt och Biltemas Snöslunga ST 6502 Artnr. 17-364 lär var exakt lika med annan färg och lägre prislapp.
GT High Fly Media
GT High Fly Media 29 dagar sedan
Såg ju ut som den kunde skicka lite snö ändå.. var och kollade på en annan typ av billig snöskottare 🚜🇨🇳 med grävaggregat som jag la ut här på youtube. Var helt ok den med, den va ny och gick bra.. han ska gräva en hel del med den i sommar 😅 så det blir spännande och se vad som händer med den då.. för snö det kunde den skuffa undan iallafall. Tack för genomgången/testen av slungan
MrNagafen
MrNagafen 29 dagar sedan
Tips ! Kör dit keramiska lackskyddet på glidytorna inne i maskinen så får du se att snön åker ut lättare.
Swedish Hermit
Swedish Hermit Månad sedan
Riktigt spännande innehåll! 😉
Elis
Elis Månad sedan
Det är väl samma prisklass som biltemas. Med ungefär samma brister: Kass drivmekanism till hjulaxeln. (gummihjul som löper mot en skiva, håller väl en säsong eller två kanske, sen behöver man byta drivhjulet,) För stort mellanrum mellan impeller och trumma. (= sätter igen när det är blötsnö) Köp en Honda i stället om du har råd. (Fan vet om det inte är billigare i längden) Numera har väl alla LED belysning förresten?
naguar
naguar Månad sedan
Känns som det skulle gått fortare att skotta för hand?
87Espen
87Espen Månad sedan
Man lär va lagom mör efter att skotta allt de där för hand! 🤣 Lovar att de går snabbare med slungan! Har skottat liknande djup, ett år helt för hand, satan va tid de tog! O helt slut i armarna! Året därpå, ungefär lika mycket snö, men snöslunga då. Gick betydligt fortare och så vad man inte helt slut i armarna efteråt!
James Thunder
James Thunder Månad sedan
Jula sålde tidigare den modellen av ( Kina Loncin 212 CC 6,5 hästkrafter motorn) snöslungor, dom var på den tiden gula och jag har en sådan 10 år gammal snöslunga själv. Biltema säljer idag dessa modeller ST 6502 samt tillhandahåller reservdelar. Jag köpte drift kuggdrivrem samt kilrem till skovel hjulen från( Rem Butiken) som har remmar till allt från gräsklippare och snöslungor. Och innan man startar en Kina slunga så måste och skall man minitiöst kontrollera och spänna remmarna samt känna på varje mutter på chassit och rundssmörja och dubbelt extra kontrollera fett i vinkelväxeln. Om man gör detta innan premiär turen så håller Kina snöslungor.🇸🇪😀
Eric Storvestre
Eric Storvestre Månad sedan
Detta är exakt samma som jag har, med skillnaden att min är blå och svart och stripad med Biltema :) Fungerar kanon så länge man inte kör för blöt snö! Men som sagt, det är i övrigt exakt samma maskin. Motor, torn spakar, knappar, vred osv är identiska. :)
You tube Erkan 46
You tube Erkan 46 Månad sedan
Kan du göra en video när du rediskerar
Mikael nilsson
Mikael nilsson Månad sedan
Även om du är nöjd efter du åtgärdat felen så tycker jag du skulle kontaktat verktygsboden och sagt att den inte fungera som den skulle och att dom får ge hälften av pengarna tillbaka eller ge dig en maskin som fungerar direkt.
Øyvind Hanstad
Øyvind Hanstad Månad sedan
Flott video og fin snøfreser dette😀👍 Har enn snøfreser som er 10år og kjøpte brukt i god stand til 2500kr og fungerer perfekt, 8hp, elstart å med lys👍
Baumer
Baumer Månad sedan
Jeg har ett forslag til deg som krever minimalt med redigering. Om du deler opp videoene dine som du allerede har lagt ut og kaller de for eks drivaksel bytte ,eller for eks bytte av topplokk. osv tror det kommer til å resultere i flere views for deg ettersom folk kommer til å bruke videoene dine som en guide.
jamenpontusvafan
jamenpontusvafan Månad sedan
Snöstorm?
Världens Vackraste Fredrik Jacobsson
Världens Vackraste Fredrik Jacobsson Månad sedan
Jag har samma slunga hella exakt samma. Det är nog det sämsta skit som tillverkats. har bara gått sönder. KÖP den inte Den jag har är några år och enligt hyresvärden så har slungan krånglat från dag 1. Tex lika fel som RW visade sen har bulten till själva bladen lossnat. samtliga lager ger upp kan göra listan lång. Så köp ej denna slunga. Ska tillägga att jag har 2 bekanta som jobbar med trädgårdsmaskiner snöslungor mm som även dom rekomenderar sina kunder att inte köpa den slungan.
Undraren
Undraren Månad sedan
Jag läste på Flashback att RW och Mathilda har separerat och att Mathilda har lämnat sina styrelseuppdrag i RWs företag. Stämmer det? Är det därför huset säljs?
Anders Jeppsson
Anders Jeppsson Månad sedan
Här i Skåne har haft 10 cm snö. Nu regnar det och är plus 7 grader. Vi behöver ingen snöslunga utan dränkbar pump. Det lär ni behöva när det slår om till plus hos er.
Lars-Johan Gagnegård
Lars-Johan Gagnegård Månad sedan
Tack för denna video. Jag är ute efter en större slunga än den som vi har nu så jag ska kolla upp denna.
Wenro
Wenro Månad sedan
Lite klent tugg, blir mycket fram och tillbaka. Snökedjor är också ett plus. Haft en hel del rejäla slungor under åren men nu bor jag inte i i de mest snörika trakter längre. Men verkar väl helt klart kompetent för mindre ytor.
Christopher Jakobsson
Christopher Jakobsson Månad sedan
Biltema tester JA TACK!
Bernt Hedberg
Bernt Hedberg Månad sedan
Hade också liknande problem med min.Lyset funkade inte fast den var ny.Visade sig vara glappkontakt.Remmen till drivning en till utkastet gick av andra vintern .Bortsett från det fungerar den utmärkt.
Adam Ringdahl
Adam Ringdahl Månad sedan
Du är en bra youtuber men varför la du ut denna video äns du fick mig att titta på när du sprutar snö i över 10 min fett bortkastad tid!
Arthur
Arthur Månad sedan
Du väljer ju själv om du skall kolla eller inte, så klaga inte på RW!
Stefan Bergman
Stefan Bergman Månad sedan
Vem säger att al-ko är låg budget? Det är ju samma som gör alla chassin och draganordningar till husvagnar. Du hade oturen att köpa ett exemplar som någon med tummen i handen skruvat ihop. Den där lampan skulle behöva bytas ut mot en med halogen som genererar värme så man slipper att det isar fast på glaset. Det där är en kvalitetsslunga i mina ögon. Därav betyget du gav den också.
Jesper Robertsson
Jesper Robertsson Månad sedan
Hundra 💯 rätt har du Stefan 👍👍👍
Daniel Antonsson
Daniel Antonsson Månad sedan
Du har väl inte gillat verktygsboden sedan Mackans garage blev sponsrad, och du fick köpa dina grejer?
Janne
Janne Månad sedan
Hade han inte gillat Verktygsboden så hade han nog inte köpt slungan där från första början men efter detta köpet blir det nog inga mer köp där om han inte blev kompenserad som vi inte vet om, vi får ju inte veta allt🙈
Deden
Deden Månad sedan
😂😂
Nils-erik Karlsson
Nils-erik Karlsson Månad sedan
Håll me att du skulle lämna tillbaka fått en helt ny i samma pris fast 1500 billiga istället för 7300 man ska inte behöva börja med att skruva i hopp i snöslunga Men de det funkar bra ja de lampa va kass en annan led ljus på bli de bra lycka till i snöslunga svänga
Anders D
Anders D Månad sedan
Litar inte på verktygsboden. O absolut inte mer nu efter din video. Dem verkar inte bry sig om sina kunder.
GörDetMedRW
GörDetMedRW Månad sedan
Helt korrekt enligt mig!
Claes Ljung
Claes Ljung Månad sedan
Utan att var expert tror jag motorn är för klen. Svärmors gamla +20 år är drygt 10 hk. Det behövdes för att tugga igenom 50 cm snö lite större område.
lettic
lettic Månad sedan
Skräpmaskin, stå där o mesa med den där, då kör jag hellre skyffel!
Putte
Putte Månad sedan
Varför ska du sälja?
knightjocke
knightjocke Månad sedan
Säger så här, köp den inte om du har tummen mitt i handen. Du behöver kunna justera lite själv och utföra service. Annars blir den billiga maskinen dyr
Madde len
Madde len Månad sedan
10 första minuterna kunde du skippa fick spola fram.
Sven Eriksson
Sven Eriksson Månad sedan
Montera på en LED ramp, så blir det ljus..
Sven Eriksson
Sven Eriksson Månad sedan
@Emrik Arkblad Eller nån värsting ficklampa med minst 1000 lumen
Emrik Arkblad
Emrik Arkblad Månad sedan
Ska ju finnas ström och..
Diário de um casal viking
Diário de um casal viking Månad sedan
Det är inte alls billigaste för 7,995.
Diário de um casal viking
Diário de um casal viking Månad sedan
@James Thunder ja men det finns många maskiner som kostar mindre än 2 eller 3tkr
James Thunder
James Thunder Månad sedan
Dom kostar idag i nådens år Januari 2021, på Biltema 5499 kr och modellen kallas ST 6502.😂🤣😂
Thomas
Thomas Månad sedan
Jag köpte en billig slunga från outl1, den är riktigt bra, har bytt lamporna från någonting som mina barn har på sina 150kr radiostyrda bilar till ordentliga extraljus till bil, satan vad det lyser! Och slungan är riktigt bra, har fått modifiera lite, men det är ju galet kul att skruva så jag klagar inte :) Här i stockholm så har inte många snöslunga, så det är alltid folk som stannar och tittar när man kör, ja och sen vill ju grannarna ha sina tomter körda också :D
paul sehstedt
paul sehstedt Månad sedan
Hvad mon Den hellige Greta af Thunberg siger til, at du bruger en CO2-sprutende sneslynge til at rydde sneen med? ;-)
Knut Spjut
Knut Spjut Månad sedan
Jaha ja! Man får ju vad man betalar för , var det nån som sa. Själv så köpte jag en herrejösses maskin i höstats från Husqvarna som kostar nästan 10.000:- mer än en AL-KO 620 II. Men....den fungerar från scratch . Tar även frusna snövallar och givetvis tung blötsnö utan att sacka ett dugg. Grannen köpte en billig maskin på Biltema (5000:-) som inte gick att använda , och fick då köpa ännu en "Feltemaslunga" som är helt värdelös trots 2000:- dyrare. Vi bor i Norra Hälsingland där det snöar på vintern ;-)
James Thunder
James Thunder Månad sedan
Helt klart så är det Husqvarna Partner och Toro Honda Yamaha kvalitet snöslungor som håller flaggan på topp och då kostar dom minsta småfjuttiga slungan med Briggs motor ca 25000 kr🇸🇪😀🤣😂
Joakim Karlsson
Joakim Karlsson Månad sedan
Bra video som vanligt!
Charlie
Charlie Månad sedan
Har du & Matilda gått isär? Flytta?
Rhesus Minus
Rhesus Minus Månad sedan
Jag läste också på Flashback att Matilda och Robin gått isär. Matilda är avskriven från alla företagen osv. :(
BSM
BSM Månad sedan
Han har köpt sin morfars hus efter han gick bort
Alvin Selimagic
Alvin Selimagic Månad sedan
Dina videos är verkligen bäst
Flatpick Nation
Flatpick Nation Månad sedan
Bah.. monterat 10st sen igår,nu måste jag se dom på fritiden också 😂
Lennart Lundin
Lennart Lundin Månad sedan
Har en likadan själv. Men jag bytte ut lyset till ett bättre. Det enda negativa är att den inte klarar av blötsnö så bra.
Lennart Lundin
Lennart Lundin Månad sedan
@Mattias köpte hamron arbetsbelysning på Jula. 27w. Kostar 99 kr nu.
Mattias
Mattias Månad sedan
Vad ska man satsa på för ljus?
Denko
Denko Månad sedan
Kan du testa ditt spraylackskydd på snöslungan och kolla ifall det fastnar snö före och efter?
David Fagerberg
David Fagerberg Månad sedan
Det ser ut att vara kassa däck på bara. Den slirar jäklar. Min Husqvarna har riktigt djupa spår i däcken och plöjer på som en tank. Snökedjor behövs ej. Magiskt!
Leo Derblom
Leo Derblom Månad sedan
Toppen video!
Henrik Wallén
Henrik Wallén Månad sedan
Har en likadan själv, grymt nöjd med slungan👍🏻 du vet möjligtvis inte vilken rem det var du köpte på biltema? Man skulle ha haft en reservrem😃
James Thunder
James Thunder Månad sedan
Kuggrem till hjuldriften heter Cotech 750-5M-15 kostar 99 kr och drivrem till aggregat skovel hjulen heter Cotech 4 LXP885 kostar 136 kr passande Biltema Kina snöslungan ST 6502. Dom finns hos RemButiken på nätet😀
Patrik Pettersson
Patrik Pettersson Månad sedan
Har en likadan och den har funkat klockrent i alla år jag haft den..köpte den vintern -14 den är rekondad me ditt keramiska spray,funkar skit bra,,gör en video på när du rekondar slungan👍👍
Jahl 7
Jahl 7 Månad sedan
Du vet vad du gör:D När det är / har varit snöstorm så blir nog snöslunga något som många söker på
GörDetMedRW
GörDetMedRW Månad sedan
Jajjamen, ska snöa i 7 dagar i streck nu
Blark Dexture
Blark Dexture Månad sedan
Kör rekond och trestegs polish på den med
markus hoffsten
markus hoffsten Månad sedan
hahaa ... Bra drag i lampan där. Ungefär som ett stearin ljus =D ... Skulle varit lättare och reklamera den med alla dom felen lr kanske fått tillbaka lite cash.
leif persson
leif persson Månad sedan
vi bor i ett långt land.... här i göteborg så slipper vi snöslungor , hoppas att vi får se mer av senaste bilen , den gör fina 740n ,
James Thunder
James Thunder Månad sedan
Ja men ni borde lära er svetsa bilplåt eller låna ockerränta pengar och byta bort rostiga kapitalförstörelse indränkta saltkörda Göteborgs bilar efter endast blott ca 5 år. Men i Norrland inland körda från fabriksnya är Volvo 740 och 940 bilarna lika underbart rostfri och fina som på 1980 talets Torslanda Volvo Arendals museum eller fabriken.🤣😂🇸🇪😀
Arthur
Arthur Månad sedan
Du skulle jämföra med biltemas snöslunga. :)
Arthur
Arthur Månad sedan
@svehus tänkte biltemas snöslunga med band..
svehus
svehus Månad sedan
Är exakt samma, bara billigare där.
Fixar med Johan
Fixar med Johan Månad sedan
Jag är 11 år och du har lärt mig att tvätta min pappas bil och det blir jättebra och vi har köpt dina bil medel och jag skulle vilja ha mera👍😃❤️
Nexoq
Nexoq Månad sedan
@Janne inte för att få tvättips iaf
Janne
Janne Månad sedan
@Nexoq varför tittar du då?
Nexoq
Nexoq Månad sedan
Rekommenderar att titta på någon som faktiskt vet vad han pratar om istället
Thony Jönsson
Thony Jönsson Månad sedan
Jag köpte lillebror Al-ko snowline 560 ii. Och jag är jävligt nöjd med den efter snöstormen som va förra veckan. Al-ko verkar vara bra saker. Btw nån som kan tipsa om vart man kan köpa drivremmarna?? Tänkte köpa så man har i reserv.
Mattias Lindgren
Mattias Lindgren Månad sedan
Ja känner bara skillnad när det kommer till TÖ snö när man kör snöslungor :D
Fredrik Sundström
Fredrik Sundström Månad sedan
Lämnar inte verktygsboden någon garanti på grejerna? Borde inte behöva börja med att skruva med en helt ny snöslunga.
Va Troru
Va Troru Månad sedan
Andreas Isaksson lär dig skillnaden på vinst och omsättning...
Andreas Isaksson
Andreas Isaksson Månad sedan
Om gör pengar 10miljoner per år. Då ligger Dom långt i lä med dig när du har en omsättning på 4 miljoner på en helg????? Du har börja samla så mycke och vrida å vända på allt...
GörDetMedRW
GörDetMedRW Månad sedan
Köpte den helt ny därifrån, dom ringer och berättar att maskinen är slut så dem undrar om det går bra att dom skickar en demomaskin. Ja givetvis sa jag, maskinen var ju förhållandevis gammal, remmen var helt torr så den var inte direkt urfräsch. Fick heller inte ens en enda krona i rabatt trots att jag köpte utställningsexet. Dom gör ofantliga vinster på upp emot 10 miljoner kronor per år, men när jag skulle göra samarbete med dem så hade dom inte råd att betala mig utan jag skulle få några sladdvindor och nå småkrafs värde en 5-6 tusen kronor för att marknadsföra dem när jag byggde upp ett helt garage med produkter som jag (lyssna här) betalat fullpris för värde kring 70.000kr. Egentligen så borde jag fått allt gratis. Men tyvärr så hade dem inte ekonomi för det, det har dom mer än väl ekonomi för. Men jag skiter i dem, gör ingen mer reklam för dem.
Ludvig Racing
Ludvig Racing Månad sedan
Var slungan ny eller missförstod jag det? Varför inte bara lämna på garanti istället för att lägga ned pengar själv?😅 bara en tanke För övrigt intresserant med denna typ av videos tycker jag!☺️
Ludvig Racing
Ludvig Racing Månad sedan
@Daniel Nelson Ah så kan det mycket väl ha varit👍 synd bara för nu lär ju garantin va sumpad om något vätten händer
Daniel Nelson
Daniel Nelson Månad sedan
Tror han va tvungen o få bort all snö , så Robin fick laga den för han hade inte tid o vänta på en vecka för då skulle han vara in snöad :-/
Sebastian Jerfström
Sebastian Jerfström Månad sedan
Du e best
Erik kurten
Erik kurten Månad sedan
Vart har du chevan den där bilen som du tog bort flaket på
the eagle
the eagle Månad sedan
Kasst betyg till Verktygsboden..bra att ha med sig!
mr karsten
mr karsten Månad sedan
Varför ska du flytta?
Melwin Sundin
Melwin Sundin Månad sedan
Han köpte/fick (inte säker) hans nya hus när hans morfar tragiskt nog gick bort, då ny ska Robin ta över de.
Mathias Söderström
Mathias Söderström Månad sedan
Införskaffade mig Biltema's Snöslunga CST 7113 . Inte den störta modellen dom har men den precis under. Sjukt nöjd och slunga iväg snön mellan 12-17 meter som den behöver kunna på min gård.
Mikael
Mikael Månad sedan
Härligt med snö!
Nordic Gloss
Nordic Gloss Månad sedan
Jävlar blir att lägga in en beställning :) har funderat på en AL-KO batteri driven.
GörDetMedRW
GörDetMedRW Månad sedan
Hoppas jag kan få en fyrahundring för reklamen till Alko nu som tack för hjälpen då😅 Då täcker det kostnaden för remmen iaf😄😭😅
Zebbzter
Zebbzter Månad sedan
Ska du sälja huset? Köpte du nyss inte det?
the eagle
the eagle Månad sedan
@GörDetMedRW yeees!! De videorna ser vi såååå fram emot!!
GörDetMedRW
GörDetMedRW Månad sedan
@the eagle tar med varenda pinal utom lyften, ska bygga nytt ännu fetare garage i nya huset :)
the eagle
the eagle Månad sedan
Vad kommer nya ägaren få med sig från garaget? 🙂 Lyckost jävel vem nu det är 👍
GörDetMedRW
GörDetMedRW Månad sedan
Redan sålt tyfärr
Gustav Eklund
Gustav Eklund Månad sedan
tjenare robbin nu är jag sugen på en ny video med scirocon gilla om ni också vill se de
GörDetMedRW
GörDetMedRW Månad sedan
Jodå kommer inom en vecka! Toppen är fördig på verkstad nu
Chrbo_ch
Chrbo_ch Månad sedan
Skit video...
the eagle
the eagle Månad sedan
@Chrbo_ch håll din känslosås för dig själv 😁
Chrbo_ch
Chrbo_ch Månad sedan
@the eagle buhuu
the eagle
the eagle Månad sedan
Sluta sär skriv 😎
GörDetMedRW
GörDetMedRW Månad sedan
Ok 👍🏻
Baddestquil 584
Baddestquil 584 Månad sedan
När kommer nästa avsnitt av ”så startar du eget företag”?
balboaking2000
balboaking2000 Månad sedan
Nyss var det ju sämsta skiten ?
balboaking2000
balboaking2000 Månad sedan
@GörDetMedRW ok! Jag var kanske lite snabb å kommentera! Dock dåligt av företaget du köpte av att inte skruvat ihop den riktigt, Tack för att du lägger ut bra filmer iaf! Har följt dej tillochmed före youtube karriären när du hade rekondfirman. 👍
GörDetMedRW
GörDetMedRW Månad sedan
Lyssna genom klippet. Och läs beskrivningarna. Eller så läser du förklaringen här: Hela maskinen var helt fel ihopskruvad vilket gjorde att ljuset inte funkade, svårstartad, för dålig spänning på drivhjulens vajer, på tok för slapp vajer även till slungan som kastar ut snön, denna slappa vajer tsm med en gammal rem som måste suttit på maskin i 2 år innan dom sålde den slutade i att remmen small första kvällen. Var måttligt less då. Maskinen var helt och hållet lite smått fel ihopsatt, men inga problem att lösa för såna som vi, eller hur?☺️ Så slungan har visat sig vara SUVERÄN! Läs beskrivningen under klippet 🙏
Leo Edström
Leo Edström Månad sedan
Bra video👍🏼
Zockertoppen
Zockertoppen Månad sedan
Älskar det du gör och dina videos
Linus
Linus Månad sedan
Först
Kenny M
Kenny M Månad sedan
@GörDetMedRW Skicka lite snö till honom :D
Steksson
Steksson Månad sedan
@GörDetMedRW priset får bli en klapp på axeln
GörDetMedRW
GörDetMedRW Månad sedan
Va? Pris för att du gick in och kollade på klippet först? 🤔 Gärna men vad skulle det kunna vara?😭😅😅😭😭
Linus
Linus Månad sedan
Kan jag få ett pris nu för att ingen bryr sig
Live in the Moment - Dispo by David Dobrik
0:58
David Dobrik Too
visningar 3,2mn
HÄFTMANNEN
6:43
IJustWantToBeCool
visningar 108tn
VI KÖPTE EN ÖVERGIVEN LYXBÅT DEL 2
34:28
TeamOdiffat
visningar 113tn
Pikes Peak Saab Per Eklund
1:08:57
swemac
visningar 431tn
Cold Start AL-KO SnowLine 620 E II
02:21
Vagn- Vidur
visningar 2,2tn
kamremmen som glömdes bort
20:40
Johans mek o fix
visningar 18tn
Bilbygget hela serien
1:25:09
Motorblog of Sweden
visningar 123tn
Live in the Moment - Dispo by David Dobrik
0:58
David Dobrik Too
visningar 3,2mn
HÄFTMANNEN
6:43
IJustWantToBeCool
visningar 108tn
VI KÖPTE EN ÖVERGIVEN LYXBÅT DEL 2
34:28
TeamOdiffat
visningar 113tn
THE EXTREME MTB FAT TRICYCLE IS BACK!
11:08
Sam Pilgrim
visningar 132tn
TRADING MY 18 YEAR OLD DAUGHTERS LAMBORGHINI FOR A ...
26:51
New Root Rake For The Dozer!
14:14
letsdig18
visningar 238tn